Пошук

Привітання

21 Травня, 2023 р., 09:00
ВІТАЄМО З 55-РІЧЧЯМ ДЕПУТАТА ВАПНЯРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ -  КОСТЯНТИНА ГЕОРГІЙОВИЧА ГРІШАНОВА!    
21 Травня, 2023 р., 08:56
ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДІЛОВОДА ВИСОЧАНСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ - БІЛЬМАК КАТЕРИНУ ІВАНІВНУ!  
18 Травня, 2023 р., 08:52
ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЗАСТУПНИКА СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ  З ПИТАНЬ ДІЯЛЬНОСТІ РОБОТИ ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ РАДИ - ВОЛОДИМИРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА ВАСИЛЕНКО!  18 травня, сонячної весняної днини, святкує свій ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ хороша та відкрита серцем людина, доброзичливий та щирий чоловік, високопрофесійний фахівець своєї справи, завжди врівноважений, розважливий та відповідальний заступник селищного голови з питань діяльності роботи виконавчих органів ради - ВОЛОДИМИРА ОЛЕКСАНДРОВИЧА ВАСИЛЕНКО! Прийміть сердечні привітання з Днем народження, шановний імениннику! Бажаємо Вам міцного здоров’я, професійних успіхів, життєвої наснаги, витримки, виваженості і відданого служіння на благо жителів Вапнярської громади, особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у вашій оселі! Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив! Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння.   Зичимо, щоб і надалі Ваша праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі результати, а успіхи йшли поряд з особистим щастям, злагодою та достатком. Хай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні мирні роки! З повагою та щирими побажаннями селищний голова Вапнярської ТГ Олександр Горенюк, старости Колоденського, Височанського, Вербівського та Марківвського старостинських округів, депутатський корпус та виконавчий комітет Вапнярської селищної ради. 
09 Травня, 2023 р., 09:18
ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЙНИМ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ІНСПЕКТОРА БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ТА ЗВІТНОСТІ  ВАПНЯРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ - ВАРИЧ ЛІЛІЮ ВАСИЛІВНУ!
04 Травня, 2023 р., 09:12
ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ДЕПУТАТА ВАПНЯРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ - ЮЛІЮ АНАТОЛІЇВНУ ПЕЧЕРИЦЮ!  
03 Травня, 2023 р., 08:23
ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ  ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРАТОРА ЦЕНТРУ НАДАННЯ  АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ВАПНЯРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, В.О.ОБОВ'ЯЗКИ СТАРОСТИ МАРКІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ - ЮЛІЮ ВІКТОРІВНУ ДУБ!
22 Квітня, 2023 р., 09:59
ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЧЛЕНА ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ВАПНЯРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ - КОЛЕСНИКА ВОЛОДИМИРА АНАТОЛІЙОВИЧА!  
18 Квітня, 2023 р., 09:42
ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СПЕЦІАЛІСТА І-ої КАТЕГОРІЇ ВІДДІЛУ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ТА ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ ВАПНЯРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ - КОСТЮК ОКСАНУ ФЕДОРІВНУ!  
10 Квітня, 2023 р., 10:05
 ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ГОЛОВНОГО СПЕЦІАЛІСТА З СОЦІАЛЬНИХ ПИТАНЬ ВІДДІЛУ ЦНАП ВАПНЯРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ - ІГОРЯ ОЛЕГОВИЧА ПЛИСАКА!  
06 Квітня, 2023 р., 08:58
ВІТАЄМО З 55-РІЧЧЯМ ДЕПУТАТА ВАПНЯРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ - ОЛЕКСАНДРА ВІТАЛІЙОВИЧА ГОНЧАРА!    

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь