Новини

27 Квітня, 2018 р., 11:25
З 2 по22 квітня 2018 року проходила Всеукраїнська благодійна акція  «Серце до серця» «Почуй світ!». Кошти збиралися з метою придбання обладнання для лікування дітей з вадами слуху. 
30 Березня, 2018 р., 23:02
Сьогодні, 30-го березня, голова Вапнярської об'єднаної територіальної громади Горенюк Олександр Петрович, оголосив колективу комунального підприємства "Вапнярське" про призначення нового керівника шляхом укладення з ним контракту. Це місце, зайняв 
12 Лютого, 2018 р., 10:59
Вапнярська громада «Щедру масляну» святкувала,
01 Лютого, 2018 р., 15:13
26.01.2018 року у Вапнярському будинку культури відбувся схід Вапнярської громади. Основне питання порядку денного – надання інформації щодо відпрацювання обслуговування жителів громади в Тульчинській центральній районній лікарні.
22 Січня, 2018 р., 18:44
За кошти місцевого бютжету. Комунальним підприємством "Вапнярське" придбано подрібнювач гілок ARPAL AM 120 БД-К. З технічними характеристиками: - максимальним діаметром гілок 12 см - Довжина отриманої заготовки 9-18 см - продуктивність до 10 м3/год. - привід бензиновий  - вага обладнання 350 кг Обладнання придбано з метою санітарної обрізки дерев на вулицях, надання послуг населенню та для подальшої переробки деревини, що можна використовувати в твердопаливних котлах.
03 Січня, 2018 р., 15:47
Здоров'я - це дар природи, який ми мусимо робити власним здобутком. Щоб жити повним, яскравим життям, відчути усі його смаки, треба бути здоровим. Здоров'я - це зелене світло в цікаве неповторне життя. Здоров'я - це одвічна молодість і свіжість, посмішка на обличчі і бадьорий крок. За молоддю - майбутнє країни. Здорова молодь - здорове майбутнє.Тож ми повинні заохочувати юнацтво до активного, здорового способу життя, аби будувати міцну і щасливу націю, бо здоров'я - національний скарб.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь