ВИРОБНИЧИЙ ПІДРОЗДІЛ СЛУЖБИ КОЛІЇ  "ОДЕСЬКА ДИСТАНЦІЯ ЗАХИСНИХ ЛІСОНАСАДЖЕНЬ" ІНФОРМУЄ

Дата: 03.03.2021 16:40
Кількість переглядів: 2419

Фото без опису

 

ВИРОБНИЧИЙ ПІДРОЗДІЛ СЛУЖБИ КОЛІЇ  «ОДЕСЬКА ДИСТАНЦІЯ ЗАХИСНИХ ЛІСОНАСАДЖЕНЬ» інформує, що систематично в смузі відведення та захисних лісонасадженнях працівники залізниці виявляють побутові відходи, які вивозяться мешканцями прилеглих населених пунктів до смуги відведення залізниці. Це призводить до забруднення території, яка знаходиться в користуванні регіональної філії «Одеська залізниця», та є порушенням санітарно – гігієнічної і протипожежної безпеки, що в подальшому тягне за собою накладання штрафних санкцій з боку Державної служби надзвичайних ситуацій та Державної екологічної інспекції в Одеській області. Відповідно до Наказу Міністерства внутрішніх справ України від 30.12.2014 року № 1417 «Про затвердження правил пожежної безпеки України» інформуємо мешканців про заборону спалення сухої трави та сміття в пожежонебезпечний період.

   Також наголошуємо, що захисні лісонасадження, які розташовані вздовж залізничної колії в першу чергу створювалися з метою захисту залізничної колії від занесення снігу, зменшення впливу сильних вітрів на рух поїздів, лінії зв’язку, сигналізації та електропостачання, укріплення відкосів земляного полотна. Також деревина яка зростає в захисних лісонасадженнях вздовж залізниці є власністю АТ «Українська залізниця», тож будь яка заготівля деревини (чи то зрізання деревини, чи збирання деревини, яка повалена стихійними явищами природи) без спеціального дозволу заборонена.

    Незаконна рубка деревини карається ст. 286 Кримінального Кодексу України або ст. 65 Кодекс України про адміністративні правопорушення, а привласнення заготовленого лісу (в тому числі деревини яка повалена стихійними явищами природи) карається ст. 185 ККУ.

 

З повагою начальник виробничого підрозділу служби колії "Одеська дистанція захисних лісонасаджень" А.В. Гам’янін


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь