Пошук

Про засідання сесії

Дата: 18.08.2020 17:51
Кількість переглядів: 507

 

     Відповідно до пункту 8 частини 4 статі 42 Закону України «Про місцеве самоврядування», відбудеться позачергова вісімдесята сесія восьмого скликання Вапнярської селищної ради 20 серпня 2020 року о 15.00 год., в сесійному залі Вапнярської селищної ради

 

На розгляд сесії винесені такі питання:

 

1. Про внесення змін до рішення 69 сесії 8 скликання від 20 грудня 2019 року "Про затвердження бюджету Вапнярської  об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».   

2 Про надання згоди на прийняття транспортних засобів спільної  власності територіальних громад району до комунальної власності  Вапнярської  об’єднаної  територіальної громади. 

  3. Про намір передачі комунального майна в оренду. 

  4. Про затвердження Переліків першого  та другого типу об’єктів  комунальної власності  для передачі об’єктів в оренду на аукціоні, та без проведення аукціону. 

5. Про надання дозволу КП «Вапнярський ККП»  Вапнярської селищної ради на списання з балансу основних засобів. 

6. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється (з ведення фермерського господарства на ведення особистого селянського господарства), у власність для ведення особистого селянського господарства із земельної ділянки комунальної форми власності, яка перебуває у постійному користуванні фермерського господарства «Деметра 9977». 

7. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється (з ведення фермерського господарства на ведення особистого селянського господарства), у власність для ведення особистого селянського господарстваіз земельної ділянки комунальної форми власності, яка перебуває у постійному користуванні фермерського господарства «Деметра 9977».  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь