Пошук

Служба зайнятості допомагає у розв’язанні проблем запланованого масового вивільнення

Дата: 20.07.2020 11:23
Кількість переглядів: 407

        У зв’язку з ліквідацією  Комунального некомерційного підприємства «Вапнярська міська лікарня» Вапнярської селищної ради, 20.07.2020  року, спеціалістами Томашпільської районної філії на прохання голови Вапнярської  ОТГ Олександра Горенюка,   була проведена зустріч з роз’яснення по ситуації , щодо запланованого масового вивільнення працівників, на якому були присутні 17 осіб. 
Основною метою,  було інформування вивільнюваних працівників про послуги, які надає служба зайнятості
,  порядок реєстрації безробітних, перелік необхідних документів для реєстрації як безробітного, умови призначення матеріального забезпечення на випадок безробіття та можливість отримання одноразової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності, також було надано інформацію щодо можливості підвищення кваліфікації особливих категорій осіб, що не мають статусу безробітного, за рахунок ваучерів для підтримки їх конкурентоспроможності на ринку праці.

 «Служба зайнятості завжди тримає руку на пульсі ринку праці, працюємо на випередження. Під час процесу скорочення працівників бюджетної сфери мусимо не просто реагувати, а й діяти на випередження. Ми не чекаємо, поки  люди прийдуть до нас реєструватися на облік, а вже сьогодні починаємо з ними працювати: фахівці служби напрацьовують алгоритм дій і, застосовуючи доступні нам форми роботи, будемо допомагати вивільненим працівникам знайти нову зайнятість і свою нішу на ринку праці», – резюмувала при зустрічі директор Томашпільської філії Лариса Полійчук. 
У ході проведення заходу працівники підприємства отримали відповіді на свої запитання. Закінчуючи зустріч, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Алла Пилипчук  підсумувала , - «Після звільнення з роботи життя не закінчується, усі труднощі можна подолати, а у разі звернення до служби зайнятості, людина не залишиться наодинці зі своєю проблемою. Поруч будуть фахівці, які допоможуть у вирішенні питань працевлаштування.»

 

Начальник відділу взаємодії

з роботодавцями  Алла Пилипчук

Фото без опису.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь