ДЯКУЄМО !

Дата: 02.07.2020 19:07
Кількість переглядів: 902

Фото без опису

      Серед жителів нашої громади є достатньо друзів та партнерів, які завжди готові відгукнутися на ініціативу адміністрації Вапнярської селищної ради, у скрутну хвилину, коли потрібні швидкі, злагоджені дії. Не став винятком і випадок під час усунення наслідків зливових дощів, які значно пошкодили вулицю Коцюбинського у с.Колоденка Вапнярської ОТГ. Шкоду завдану стихією невзмозі передбачити жодна посадова особа місцевого самоврядування чи визначити необхідну кількість ресурсу на подолання завданих збитків.

Але, плідно попрацювавши, вдалося протягом 2-х днів (25 і 26 червня) засипати газову трубу по вул.Коцюбинського, убезпечивши її від пошкоджень, та відновити проїжджу частину вулиці. Щиро дякуємо за навантажувач Дашківському Петру Івановичу, водіям Дашківському Василь Петровичу, П’ясті Констянтину Йосиповичу, Горохолінському Анатолій Григоровичу, Боднар Олександру В’ячеславовичу, Боднар В’ячеславу Миколайовичу, колективу КП «Вапнярський ККП» Кириченко Олег Вікторович водію JСB, майстру з благоустрою Галуші Анатолію Івановичу, жителю села Колоденка Марчаку Сергію Вікторовичу.

Окрему подяку висловлюємо Більмак Василю Миколайовичу, Ревізору Сергію Леонідовичу за посильну допомогу селу у ліквідації наслідків негоди.

Завдяки кожному з Вас ми отримали гарний результат і у короткий термін привели вулицю до ладу. Дякуємо від себе особисто та від усіх жителів села Колоденка!

 

З повагою, селищний голова О.П. Горенюк,

староста Колоденського старостинського

округу С.Б. Сідлецький

 

                      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь