ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ

Дата: 24.06.2020 16:18
Кількість переглядів: 944

Фото без опису

      Відповідно до ст.9, ст.13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Вапнярська селищна рада з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднює:

Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу проекту рішення «Про  заборону торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом(окрім  безалкогольного ) у нічний час на території Вапнярської селищної ради»».

Проект поданий Вапнярською селищною радою.

Проект разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється у  мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Вапнярської селищної ради  http://vapnyarska.gromada.org.ua/news/1593004855/ 

З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна також ознайомитися у приміщенні Вапнярської селищної ради у секретаря селищної ради.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця з дня оприлюднення до 25 липня 2020 року на адресу Вапнярської селищної ради. 

  Поштова адреса:  24240, вул. Незалежності, 140, смт. Вапнярка, Томашпільський район, Вінницька область, телефон (04350)3-28-47, 3-26-45, Вапнярська селищна рада; e-mail-  vipt@meta.ua.

 

24.06.2020 р.

 

       

Про заборону торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (окрім безалкогольного) у нічний час на території  Вапнярської  селищної ради

  
  Завантажити

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь