Пошук

День без бюрократії, або толока по Вапнярськи

Дата: 15.06.2020 22:31
Кількість переглядів: 399

       11 червня 2020 року в житті колишнього військового містечка смт.Вапнярка пройшов для нас з крутими, теплими емоціями, посмішками, жартами, наполегливою, спільною працею!
Всі хто взяв участь у прибиранні паркової зони залишилися задоволеними від отриманого результату. Працювали всі! І представники бізнесу – Сергій Камінський, адміністрація і виконавчий комітет селищної ради, працівники КП "Вапнярський ККП" спільно з технікою та щіпорізом, жителі селища також долучилися - дякуємо Аллі Слободянюк.
Дорогі жителі містечка, у вас чудові активні підприємці, свідомі мами, гостині бабусі, смачна кава, а головне неймовірна природа !
Інвестори - наше військове містечко це полігон для локального туризму ! Такий потенціал, аж очі горять ! Давайте разом цінувати те, що у нас є, зберігати і покращувати свою громаду.
Навіщо їхати кудись відпочивати ? У нас достатньо чудових місць, є над чим попрацювати і створити спільний, затишний парк для всіх! Дякуємо всім за прекрасний день!
Враження найкращі !! У плані продовження оновлення парку, покращення його території, фарбування літака, виготовлення гранітної таблички з підписом про коротку історію літака. Будьте активні у розбудові нашої громади.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь