Пошук

Проєкт порядку денного закритої 74 позачергової сесії 8 скликання

Дата: 17.03.2020 20:49
Кількість переглядів: 341

УКРАЇНА

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Томашпільського району, Вінницької області

74 сесія  8 скликання - 19.03.2020 р. на 14.00

 

 ПРОЄКТ П О Р Я Д КУ   Д Е Н НОГО

1. Про виділення коштів на розробку проектно-кошторисної документації

на дорогу загального користування державного значення в межах  смт. Вапнярка   Селищний голова  О.П. Горенюк         2 . Про виділення коштів на розробку проектно-кошторисної документації

  на дорогу загального користування державного значення в межах с. Високе                                                                                  Селищний голова  О.П. Горенюк.                                                                             

    3. Про внесення змін до рішення 69 сесії 8 скликання від 20 грудня 2019     року "Про затвердження бюджету Вапнярської  об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» Спеціаліст 1 категорії фінансового відділу Перегонець О.Л.

4. Про внесення змін до  рішення  50 сесії сільської ради 7 скликання від 12.12.2019 року ”Про бюджет Височанської сільської ради  на  2020 рік”. Спеціаліст 1 категорії фінансового відділу Перегонець О.Л.

5. Про затвердження штатного розпису по комунальному некомерційному підприємству «Вапнярський медичний  центр первинної  медико – санітарної допомоги » Вапнярської селищної ради ,  який вводиться в дію з 01.04.2020 року. Головний лікар  «Ванярського медичного центру ПМСД» Віязловський В .С.

6.Про внесення змін до структури  та штатного розпису Вапнярської селищної ради Начальник відділу- головний бухгалтер Мордванюк О.П.

7. Про     застосування    положень    постанови     Кабінету Міністрів   України   від   9  березня   2006 року     № 268 із  змінами  та  доповненнями “ Про    упорядкування  структури та  умов оплати   праці  працівників апарату  органів   виконавчої   влади, органів    прокуратури,    судів    та   інших  органів ”  до посадових осіб   Вапнярської селищної ради та її виконавчого апарату. Начальник відділу- головний бухгалтер Мордванюк О.П.

8.Про внутрішньовідомчу безоплатну передачу  основних засобів  Вапнярської селищної ради Начальник відділу- головний бухгалтер Мордванюк О.П.

9. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення межі населеного пункту смт Вапнярка.

10. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення межі населеного пункту с. Колоденка.

11. Про  надання дозволу гр. Баранюку Михайлу Станіславовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

12. Про  надання дозволу гр. Бойку Миколі Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

13. Про  надання дозволу гр. Волинцю Олександру Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

14. Про  надання дозволу гр. Каласю Сергію Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

15. Про  надання дозволу гр. Римарю Володимиру Броніславовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

16. Про  надання дозволу гр. Скаженюку Михайлу Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

17. Про  надання дозволу гр. Шастову Валерію Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

18.Про  надання дозволу гр. Дзякану Дмитру Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

19.Про  надання дозволу гр. Дужаку Віктору Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

20.Про  надання дозволу гр. Макару Миколі Богдановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

21.Про  надання дозволу гр. Михайлику Андрію Дмитровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

22.Про  надання дозволу гр. Нечитайлу Олександру Сергійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

23.Про  надання дозволу гр. Рабесі Володимиру Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

24.Про  надання дозволу гр. Сапожинському Сергію Леонідовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

25.Про  надання дозволугр. Шеверножуку Руслану Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

26. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що надається у власність шляхом викупу Грицишеній Неонілі Степанівні.

27. Про відмову в наданні дозволу на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність .

28. Про відмову в наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

29.Про  надання дозволу гр. Нагорняку Роману Романовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

 30.Про  надання дозволу гр. Литвак Ользі Григорівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

31. Про  надання дозволу гр. Ляховичу Валерію Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

32. Про  надання дозволу гр. Ляхович Вероніці Валеріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

33. Про  надання дозволу гр. Майстер Вікторії Костянтинівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

34. Про  надання дозволу гр. Майстру Олегу Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

35. Про  надання дозволу гр. Ростоцькому Миколі Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

36. Про  надання дозволу гр. Гречко Галині Павлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

37.Про  надання дозволу гр. Миронюк Марії Григорівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

38. Про  надання дозволу гр. Печериці Олександру Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

39. Про  надання дозволу гр. Сахібгареєвій Раїсі Миронівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

40.Про  надання дозволу гр. Василенко Тетяні Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

41. Про  надання дозволу гр. Горбатюку Олександру Дмитровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

42. Про  надання дозволу гр. Соколовій Олесі Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

43. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Серебрію Валерію Володимировичу для  будівництва індивідуальних гаражів.

44. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Серебрій Олені Петрівні для  будівництва індивідуальних гаражів.

45. Про  надання дозволу на виготовлення  технічної  документації   із  землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд для подальшої передачі у власність гр. Раду Валентині Іванівні.

46. Про  надання дозволу гр. Депчук Валентині Миронівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр.. Депчук Валентині Миронівні для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

47. Про  надання дозволу гр. Заржицькому Михайлу Семеновичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Заржицькому Михайлу Семеновичу для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

48. Про  надання дозволу гр. Лук’янову Костянтину Павловичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Лук’янову Костянтину Павловичу для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

49. Про  надання дозволу гр. Метенко Марії Пилипівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр.. Метенко Марії Пилипівні для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

50. Про  надання дозволу гр. Чекан Олені Веніамінівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Чекан Олені Веніамінівні для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

51.Про  надання дозволу на виготовлення  технічної  документації   із  землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства для подальшої передачі у власність гр. Павлишеній Ларисі Володимирівні.

52.Про  надання дозволу гр. Голоднюку Володимиру Павловичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Голоднюку Володимиру Павловичу для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

53.Про  надання дозволу гр. Гудзовській Надії Іллівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр.. Гудзовській Надії Іллівні для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

54. Про  надання дозволу гр. Затворніцькому Василю Миколайовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр.. Затворніцькому Василю Миколайовичу для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

55.Про надання дозволу гр. Стрільцю Олегу Михайловичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр.. Стрільцю Олегу Михайловичу для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

56.Про  надання дозволу на укладення договорів оренди земельних ділянок.

57.Про надання дозволу на продаж прав оренди на земельні ділянки на земельних торгах у формі аукціону.

58.Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Гармідер Лідії Іванівні.

59. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Дашиній Валесці Дем’янівні.

60. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Любінській Людмилі Миколаївні.

61. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Мазуру Віталію Вікторовичу.

62. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Мазуру Віктору Павловичу.

63. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Урсуленку Василю Михайловичу.

64. Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Періжняку Володимиру Миколайовичу.

65.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту Вапнярській селищній раді для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівельної та іншої промисловості та укладення договору сервітуту.

66.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту КП «Вапнярський комбінат комунальних підприємств» для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури.

67.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності Вапнярській селищній раді.( По питанню з № 9 по № 67 доповідає Спеціаліст 1 категорії з земельних питань Савчук Р.А.)

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь