Семінар-тренінг

Дата: 29.01.2020 10:00
Кількість переглядів: 532

28 січня 2020 року на базі Вапнярської ЗОШ І-ІІІ ст № 2 Вапнярської ОТГ   представниками управління  державної служби  якості освіти у Вінницькій області   було проведено семінар-тренінг «Впровадження  внутрішньої системи забезпечення якості освіти в закладах загальної середньої освіти ». Учасниками семінару стали всі керівники закладів загальної середньої освіти Томашпільського району, представники відділу освіти, культури, молоді та спорту Вапнярської ОТГ, відділу освіти Томашпільської ОТГ та відділу освіти  Томашпільської РДА.

            Навчання в рамках семінару-тренінгу проводили начальник управління державної служби якості освіти у Вінницькій області Володимир Володимирович Малінін, заступник  начальника  управління державної служби якості освіти у Вінницькій області Олена  Михайлівна Максименюк та заступник начальника відділу інституційного аудиту Людмила Василівна Ясько.  Захід проходив на високому рівні. Учасники мали нагоду ознайомитися з презентаційними матеріалами управління  державної служби якості освіти у Вінницькій області, було обговорено  стратегію створення безпечного освітнього середовища для всіх учасників освітнього процесу та умови проведення аудиту закладів освіти. Семінар включав у себе різноманітні форми роботи, до яких було залучено кожного учасника.

    По завершенні семінару-тренінгу  всі учасники отримали сертифікати державної служби  якості освіти у Вінницькій області.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь