Пошук

Про засідання сесії

Дата: 14.01.2020 15:37
Кількість переглядів: 575

  Чергова, 71 сесія 8 скликання, відбудеться о 15.00, 23 січня 2020 р.  

УКРАЇНА

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Томашпільського району, Вінницької області

71 сесія  8 скликання

 

ПРОЄКТ    П О Р Я Д КУ  Д Е Н НОГО:

 

1. Про  затвердження звіту про  виконання бюджету  Вапнярської об’єднаної  територіальної громади за 2019 рік. Спеціаліст 1 категорії фінансового відділу  Перегонець О.Л.

2.Про порядок  виконання бюджету  Височанської сільської ради  до завершення бюджетного періоду 2020 року. Начальник відділу- головний бухгалтер Мордванюк О.П.

  3. Про  затвердження звіту  «Про роботу комунального підприємства « Вапнярський ККП ,та рух коштів  по рахунку» Вапнярської селищної ради. В.о. начальника КП «Вапнярський ККП» Мазур Є.В.

4. Про затвердження штатного розпису по комунальному  підприємству                                                     «Вапнярський ККП» Вапнярської селищної ради,  який вводиться в дію з 01.02.2020 року. В.о. начальника КП «Вапнярський ККП» Мазур Є.В.

5.Про затвердження звіту в. о. головного лікаря КНП « Вапнярська міська лікарня» « Про ефективність роботи медичного закладу у 2019році» в.о. головного лікаря Боровський Л.І.

6.   Про затвердження штатного розпису по комунальному некомерційному підприємству «Вапнярська  міська лікарня» Вапнярської селищної ради ,  який вводиться в дію з 01.02.2020 року. в.о. головного лікаря Боровський Л.І.

7. Про затвердження звіту  головного лікаря  КНП« Вапнярський  МЦПМСД»    « Про ефективність роботи медичного закладу у 2019році» головний лікар Віязловський В.С.

8. Про передачу приміщень в оренду. В. о. начальника відділу Соколова Л.В.

9. Про затвердження переліку об’єктів  комунальної власності Вапнярської селищної ради, які підлягають приватизації  шляхом викупу. Спеціаліст 1 категорії з юридичних питань Дуднік В.С.

10. Про затвердження переліку об’єктів  комунальної власності Вапнярської селищної ради, які підлягають приватизації Спеціаліст 1 категорії з юридичних питань Дуднік В.С.

11. Про  надання дозволу гр. Хмарському Миколі Борисовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

12. Про  надання дозволу гр. Стахіву Володимиру Борисовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

13. Про  надання дозволу гр. Колесник Ліані Пилипівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

14. Про  надання дозволу гр. Федоровій Оксані Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

15. Про  надання дозволу гр. Когуту Ігорю Ярославовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

16. Про  надання дозволу гр. Микитину Сергію Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

17. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва гр. Микитину Сергію Івановичу.

18. Про відмову в наданні дозволу на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Волчан Тетяні Степанівні.

20. Про затвердження  проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів у власність гр. Романовій Юлії Андріївні.

21. Про  надання дозволу гр. Білоус Інні Леонтіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

22. Про  надання дозволу гр. Філатовій Світлані Борисівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо  встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Філатовій Світлані Борисівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

23. Про надання дозволу на розроблення технічної документації, щодо встановлення земельного сервітуту для розміщення МАФ

24. Про надання дозволу на розроблення технічної документації, щодо встановлення земельного сервітуту на право проїзду на транспортному засобі

25. Про  скасування рішення Вапнярської селищної ради 61 сесії 6 скликання від 21 жовтня 2015 року «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки  у власність Ребрині Миколі Івановичу».

26. Про  скасування рішення Вапнярської селищної ради 6 сесії 7 скликання від 28 січня 2016 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельну ділянку гр.. Ребрині Миколі Івановичу для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд та для ведення особистого селянського господарства».

 ( По питаннях з №11по №26 доповідає спеціаліст 1 категорії  з земельних питань Савчук Р.А.)

27. Про     застосування    положень    постанови     Кабінету Міністрів   України   від   9  березня   2006 року     № 268 із  змінами  та  доповненнями “ Про    упорядкування  структури та  умов оплати   праці  працівників апарату  органів   виконавчої   влади, органів    прокуратури,    судів    та   інших  органів ”  до посадових осіб   Вапнярської селищної ради та її виконавчого апарату. Начальник відділу- головний бухгалтер Мордванюк О.П.

28. Різне


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь