Пошук

Щодо проведення 69 сесії 8 скликання - 20.12.2019 р.

Дата: 11.12.2019 17:15
Кількість переглядів: 590

Фото без опису

УКРАЇНА

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Томашпільського району, Вінницької області

69 сесія  8 скликання

 

                                         ПРОЕКТ    П О Р Я Д КУ  Д Е Н НОГО:

1. Про Програму соціального захисту по наданню соціальних послуг соціально-незахищеним громадянам, сім’ям, що опинилися в складних життєвих обставинах та іншим категоріям громадян Вапнярської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік. Селищний голова Горенюк О.П.

2. Про затвердження Плану соціально- економічного  розвитку території         Вапнярської  селищної ради на 2020 рік. Селищний голова Горенюк            О.П.

3.Про затвердження структури апарату  Вапнярської селищної ради. Головний бухгалтер Мордванюк О.П.

  4. Звіт про виконання місцевих програм  та плану соціально –економічного розвитку за 2019рік  Головний бухгалтер Мордванюк О.П.

  5.Про умови оплати праці селищного голови Головний бухгалтер Мордванюк О.П.

6. Про внесення змін до рішення 54 сесії 8 скликання від 20 грудня 2018 року "Про затвердження бюджету Вапнярської  селищної ради на 2019 рік Спеціаліст 1 категорії фінансового відділу Перегонець О.Л.

 7. Про затвердження бюджету Вапнярської селищної ради на 2020 рік Спеціаліст 1 категорії фінансового відділу Перегонець О.Л.

 8.  Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок гр. Дубик Тетяні Григорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства.

9. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Олійнику Денису Володимировичу для  будівництва індивідуальних гаражів.

10. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Пірожку Івану Івановичу для  будівництва індивідуальних гаражів.

11. Про  надання дозволу гр. Панчуку Антону Олексійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). ( По питанню з № 8 по № 11 доповідає спеціаліст 1 категорії з земельних питань Савчук Р.А.)

12.Різне

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь