Пошук

68 позачергова сесія 8 скликання

Дата: 03.12.2019 11:49
Кількість переглядів: 554

УКРАЇНА

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Томашпільського району, Вінницької області

 

68 сесія  8 скликання

 

                               ПРОЕКТ  - П О Р Я ДО К У  Д Е Н Н О Г О :

 

1.Про внесення змін до рішення 54 сесії 8 скликання від 20 грудня 2018 року «Про затвердження бюджету  Вапнярської селищної ради на 2019 рік. Спеціаліст 1 категорії фінвідділу  Перегонець О.Л.

2. Про розподіл медичної субвенції Вапнярської ОТГ Селищний голова Горенюк О.П.

3. Про затвердження Перспективного плану роботи Вапнярської селищної ради на 2020 рік.

 Селищний голова Горенюк О.П.

4. Про затвердження порядку та нормативу відрахувань до місцевого бюджету частини  чистого прибутку (доходу) підприємствами, що належать до  комунальної  власності  Вапнярської селищної ради  на 2020 рік Головний бухгалтер Мордванюк О.П.

5. Про введення штатних одиниць до закладів середньої освіти Начальник відділу освіти  Рузяк Т.В.

6. Про організацію харчування дітей у закладах дошкільної освіти Вапнярської ОТГ Начальник відділу освіти  Рузяк Т.В.

7.Про затвердження фінансового плану  на 2020 рік КНП «Вапнярська міська лікарня» Вапнярської селищної ради. В.о. головного лікаря Боровський Л.І.

8. Про затвердження Положення про надання платних послуг КНП « Вапнярська міська лікарня»Вапнярської селищної ради. В.о. головного лікаря Боровський Л.І.

9. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Вапнярської селищної ради на 2020 рік Селищний голова Горенюк О.П.

10. Про затвердження плану- графіку відстеження  результативності дії діючих регуляторних актів. Селищний голова Горенюк О.П.

11.  Про затвердження Програми відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян Вапнярської  ОТГ залізничним транспортом приміського сполучення на 2020 рік.  Селищний голова Горенюк О.П.

12. Про затвердження Програми для забезпечення виконання рішень суду на 2019-2021 роки   Селищний голова Горенюк О.П.

13. Про   Програму  проведення урочистих та святкових   заходів  на 2020 рік Селищний голова Горенюк О.П.

14. Про затвердження Програми  соціальної підтримки учасників Антитерористичної операції , та операцій об’єднаних  сил , членів сімей загиблих(померлих) учасників Антитерористичної  операції та операцій об’єднаних  сил Вапнярської  ОТГ  на 2020 рік.  Селищний голова Горенюк О.П.

15. Про затвердження Порядку здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян на залізничному транспортіза рахунок коштів селищного бюджету на 2020 рік Селищний голова Горенюк О.П.

16. Про затвердження Програми відшкодування пільг з оплати послуг зв’язку окремим категоріям громадян  Вапнярської ОТГ на 2020 рік.  Селищний голова Горенюк О.П.

17. Про затвердження Програми по наданню допомоги хворим з хронічною нирковою недостатністю, які проживають на території Вапнярської селищної  об’єднаної територіальної громади  та отримують програмний гемодіаліз на 2020 рік. Селищний голова Горенюк О.П.

 18. Про  надання дозволу гр. Слободянюк Тетяні Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

19. Про  надання дозволу гр. Юзвишену Сергію Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

20. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для індивідуального садівництва гр. Усатюку Ігорю Володимировичу.

21. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Олійнику Денису Володимировичу для  будівництва індивідуальних гаражів.

22. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Волошенюк Світлані Володимирівні для  будівництва індивідуальних гаражів.

 23.Про затвердження  проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність гр. Волошиній Вікторії Станіславівні для будівництва індивідуальних гаражів.

24. Про  надання дозволу гр. Кирилюку Григорію Олексійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

25. Про  надання дозволу на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки.

26. Про надання дозволу на розроблення технічної документації, щодо встановлення земельного сервітуту для розміщення МАФ

27. Про  надання дозволу гр. Орлову Олександру Вікторовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо  встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Орлову Олександру Вікторовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

28. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Драч Інні Олександрівні для  будівництва індивідуальних гаражів

29. Про надання дозволу на розроблення технічної документації, щодо встановлення земельного сервітуту площею 0,0024 га

30. Про надання дозволу на розроблення технічної документації, щодо встановлення земельного сервітуту площею 0,0060 га ( По питанню з № 18 по № 30 доповідає спеціаліст 1 категорії з земельних питань Савчук Р.А.)

31. Різне

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь