Відбулась чергова 63 сесія 8 скликання

Дата: 18.09.2019 17:45
Кількість переглядів: 674

     Відповідно до розпорядження селищного голови № 138 від 04.09.2019 р. - у понеділок 16 вересня 2019 року, було скликано та проведено засідання 63 чергової сесії 8 скликання. Депутати провели роботу по обговоренню, голосуванню та прийняли 36 важливих рішень із 38  питань порядку денного, не підтримано за результатами голосування питання № 18, вилучено з порядку денного питання № 28 - "Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності". 

  

Порядок денний : 

1.Про  внесення  змін до « Програми фінансової підтримки  комунальних підприємств  Вапнярської  селищної ради ОТГ на 2018-2020 роки» № 417 від 15.03.2018 року 37 сесія 8 скликання.  

2.Про внесення змін до рішення 54 сесії 8 скликання від 20 грудня 2018 року «Про затвердження бюджету  Вапнярської селищної ради на 2019 рік. 

3. Про бюджетний регламент. Питання 1-3 : доповідав начальник фінвідділу Білецький О.Г.

4. Про надання дозволу КНП «Вапнярська міська лікарня» Вапнярської селищної ради на укладання договору оренди нежитлового приміщення ; - доповідала Спеціаліст 1 категорії Дуднік В.С.

5.Про внесення змін до рішення 62 сесії 8 скликання №788 від 24.07.2019 року (Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості) у власність (02.01) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Христанчук Микола Васильович/Христанчук Ольга Василівна).

6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Паращук Олені Григорівні для будівництва індивідуальних гаражів.

7. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність гр. Кравець Тамарі Петрівнідля будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

8. Про затвердження  проекту землеустрою щодо  відведення у власність земельної ділянки гр. Лісовському Валерію Григоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

9.  Про затвердження  проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення (з ведення фермерського господарства на ведення товарного сільськогосподарського виробництва) гр. Побережній Вірі Митрофанівні у власність із земель комунальної власності.

10.Про  надання дозволу гр. Баранській Ользі Степанівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

11. Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Прокопову Сергію Івановичу для  будівництва індивідуальних гаражів.

12.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Романовій Юлії Андріївні для  будівництва індивідуальних гаражів. Питання з № 5 по № 12 доповідав селищний голова Горенюк О.П.

13.Про Порядок присвоєння   юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам та перебувають у власності Вапнярської об`єднаної територіальної громади, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій. Доповідав депутат  селищної ради Побережний Ю.О.  

14. Про внесення змін до структури та штатного розпису Відділу освіти, культури, молоді та спорту Вапнярської  селищної об’єднаної територіальної громади. 

15.Про відкриття груп продовженого дня в закладах загальної середньої освіти. 

16.Про надання Вапнярському  ЗДО «Ромашка» дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти в смт. Вапнярка по вул. Гагаріна,10. 

17.Про надання Колоденському ЗДО «Капітошка» дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва  та обслуговування будівель закладів освіти в с. Колоденка по вул.. Центральна,56А. По питанням 14-17 доповідала начальник  відділу освіти Рузяк Т.В.

18. Про     застосування    положень    постанови     Кабінету Міністрів   України   від   9  березня   2006 року     № 268 із  змінами  та  доповненнями “Про    упорядкування  структури та  умов оплати   праці  працівників апарату  органів   виконавчої   влади, органів    прокуратури,    судів    та   інших  органів”  до посадових осіб   Вапнярської селищної ради та її виконавчого апарату. Доповідала начальник відділу-головний бухгалтер Мордванюк О.П. 

19.   Про затвердження   проекту  землеустрою  щодо  відведення   земельних ділянок у власність гр. Максимець Валентині  Климентіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (02.01.)та індивідуального садівництва (01.05) із земель запасу

20.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.  Качарай Олексію Ярославовичу для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва із земель державної власності сільськогосподарського призначення .

21.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.  Кучеру  Василю Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства із земель державної власності сільськогосподарського призначення.

22.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр. Загородному  Миколі  Антоновичу для ведення особистого селянського господарства.

23.Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі  у власність гр. Загородній  Катерині  Іллічні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

24.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр.  Пшенечнюку Олександру Борисовичу для індивідуального садівництва.

25.Про  затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Патраманській Тетяні Миколаївні (02.05) для  будівництва індивідуальних гаражів.

26.Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі  у власність гр. Кульовій  Інні Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

27.Про затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі  у власність гр. Войтович Тетяні  Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

28.( Питання вилучено з розгляду на пленарному  засіданні)

29. Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності.

30.Про надання дозволу на розроблення технічної документації, щодо встановлення меж обмежень площею 0,2558 на земельну ділянку;

31.  Про укладення договору оренди на управління спадщиною (земельними ділянками).

32. Про розірвання договору оренди нежитлового  приміщення.

33. Про припинення дії договору оренди  землі за  взаємною  згодою  сторін з Наглій Дмитром Івановичем.

34. Про внесення змін  до рішення 43сесії 8 скликання № 508  від 17липня 2018року «Про Комплексну оборонно-правоохоронну програму Вапнярської ОТГ на 2018 - 2022 роки «Безпечна Вапнярська ОТГ – взаємна відповідальність  влади та громади». Питання з №19 по № 34 доповідав селищний голова Горенюк О.П.

35.Про  затвердження розпорядження  селищного голови прийнятого в міжсесійний період. Доповідав начальник фінвідділу Білецький О.Г.

36.Про введення штатних одиниць  асистента вчителя та асистента вихователя.

37.Про надання  дозволу на реорганізацію  Вапнярського спортивного  комплексу. Доповідала по питанням 35-36 начальник  відділу освіти Рузяк Т.В.

38. Різне

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь