Пошук

23 травня відбулося засідання виконавчого комітету Вапнярської селищної ради

Дата: 26.05.2019 15:41
Кількість переглядів: 659

У четвер, 23 травня відбулося щомісячне засідання виконачого комітету Вапнярської селищної ради, з наступним порядком денним: 

1. Про затвердження Статуту первинної профспілкової організації КВЕП "Вапнярка водоканал".

2. Про затвердження заходів щодо забезпечення функціонування системи військового обліку громадян України на території Вапнярської ОТГ у 2019 році.   

3. Про затвердеження кількісного та персонального складу редакційної колегії щодо діяльності, інформаційного бюлетення "Вапнярська громада".

4. Про розробку положення Порядку розміщення тимчасових споруд для повадження підприємницької діяльності на території Вапнярської селищної ради ОТГ.

5. Про надання ФОП Гургач О.О. дозволу на розміщення атракціонів "Бренерланд", на селищному стадіоні "Локомотив". 

6. Про погодження гр. Гармідер С.М., технічних умов по вул.Д.Бідного, щодо підключення до центральної мережі водопостачання. 

7. Про розгляд заяви гр.Скрипай Т.В.  

8. Про розгляд заяви гр.Шейкіної М.С.

9. Про присвоєння гр.Шестопалько К.П., поштової адреси будівлі гаражу по вул.Кутузова у смт.Вапнярка. 

10. Про надання матеріальної допомоги.

11. Про санітарну чистку дерев (тополі), в кількості 2-ох, за адресою вул.Островського, прилегла територія буд.8.

 Під час засідання виконачого комітету, крім прийняття рішень по вказаним вище питанням, селищний голова О.П. Горенюк зупинився на проблемі підтоплення вулиць Коцюбинського, Кутузова, Волошкової та інших, яке відбулося після сильних, зливних дощів. Висловив своє невдоволення як якістю робіт працівників КВЕП "Вапнярка водоканал", щодо швидкості усунення наслідків замулення вулиць, так і відношенням жителів громади до викорситання центральної каналізації, яка засмічена рештками будівельних матеріалів, грубими рештками їжі, гігєнічних засобів, соломи, гнилих овочів, які були предназначенні для годування домашніх тварин, самовільною забудовою у дворах вулиць на території де знаходяться комунікаційні мережі, та відсутність доступу до каналізаційних люків та можливості прочищення відповідною технікою каналізаційних колодязів, які або захаращенні або побудовані з порушенням всіх технічних норм, що спричинило підтоплення грунтовими водами. З метою розчистики центральної каналізації, недопущення такого жахливого, антисанітарного стану у подальшому, селищний голова спільно із членами виконокому запропонував, зробити робочій групі водоканалу та працівникам селищної ради виїзди на місця з перевіркою дозвільних документів на забудову гаражів, та інших будівель предназначених для ведення домашньго, селянського господарства. У разі відсутності таких документів, буде вжито необхідних мір, щоб у майбутному не допустити такого жахливого стану. 

Велике прохання до всіх жителів громади, користуючись каналізацією не забувайте, що ви не самі, і для твердих побутових відходів існують сміттєві баки та урни, крім того є можливість замовити додаткові послуги з вивезення сміття у КП "Вапнярський ККП.", в іншому разі на винних осіб чекає штраф. 

   

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь