Завершила роботу 59 сесія 8 скликання

Дата: 24.04.2019 21:35
Кількість переглядів: 706

24 квітня 2019 року завершилось друге засідання 59 сесії 8 скликання Вапнярської селищної ради, перше відбулося 19 квітня.

     Багато часу приділили обговоренню питань благоустрою нашої громади, підготовці до проведдення Дня селища Вапнярка 30 квітня, облаштуванню літньої роздягальні для футболістів на стадіоні "Локомотив", результати у виконанні бюджету за 1-й квартал 2019 р., дискутували про вкрай критичний стан центральної дороги та шляхи вирішення цієї гострої, соціальної проблеми.

Крім того на порядок денний були винесені наступні питання та проголосовані :

1. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність для будівництва і обслуговування  житлового будинку,господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) гр. Дарморос  В.В./ Дарморос Г.Й.

2.  Про надання дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для індивідуального садівництва гр.  Дроганову О.С.

3. Про затверження технічної документації із землеустрою щодо встановлення                         ( відновлення )меж  земельної ділянки в натурі  (на місцевості)01.01 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр.. Бурдейному О.В.(3,6332га)

4. Про затверження технічної документації із землеустрою щодо встановлення                          ( відновлення )меж  земельної ділянки в натурі  (на місцевості)01.01 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр.. Бурдейному О.В.(3,1631га)

5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування (03.04) для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

6. Про відмову в наданні дозволу на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Поліщук Ганні Василівні.

7. Про відмову в наданні дозволу на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Поліщук Богдану Романовичу.

8.   Про відмову в наданні дозволу на розробку  проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Корнійчуку Сергію Анатолійовичу.

9.Про надання дозволу Вапнярській селищній раді на виготовлення технічної документації щодо інвентаризації земель колишнього військового містечка на якій розташований цілісний майновий комплекс №97на території Вапнярської селищної ради смт. Вапнярка Томашпільського району Вінницької області.

10.Про надання дозволу ТОВ «Бізнес Форвард» на виготовлення технічної документації щодо інвентаризації земель комунальної власності на території смт. Вапнярка, вулиця Островського.

11. Про продовження договору оренди на земельну ділянку комунальної власності терміном на 5 років, яка розташована за адресою: смт. Вапнярка, вулиця Незалежності 221 и.

12.Про продовження договору оренди на земельну ділянку комунальної власності терміном на 5 років, яка розташована за адресою: смт. Вапнярка, вулиця Незалежності 221с

13.   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки гр.. Палію М.М. для будівництва індивідуальних гаражів.

 14. Про припинення дії договору оренди землі за взаємною згодою сторін з Більмаком Василем Миколайовечем  на території Вапнярської ОТГ (Колоденської сільської ради).                                                                                                                                                              15.Про внесення змін до рішення 54сесії 8 скликання від 20 грудня 2018 року « Про затвердження  бюджету  Вапнярської селищної ради  на 2019рік».

16. Про затвердження звіту про виконання бюджету  Вапнярської об’єднаної територіальної  громади  за І квартал 2019року.

17.Про внесення змін до штатного розпису НВК «Вапнярська ЗОШ І-ІІІст. №3-ДНЗ»

18.Про затвердження Положення про  конкурс на посаду керівника комунального закладу  дошкільної освіти Вапнярської об’єднаної територіальної  громади.

19.Про затвердження Положення  про конкурс на посаду керівника Вапнярського спортивного комплексу .

20.     Про     застосування    положень    постанови     Кабінету Міністрів   України   від   9  березня   2006 року     № 268 із  змінами  та  доповненнями “Про    упорядкування  структури    та      умов    оплати   праці  працівників апарату  органів   виконавчої   влади, органів    прокуратури,    судів    та   інших  органів”  до посадових осіб   Вапнярської селищної ради та її виконавчого апарату.

21. Різне

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь