Пошук

Про вибір у с.Колоденка Вапнярської ОТГ

Дата: 17.02.2019 16:09
Кількість переглядів: 1851

Вчора, 16 лютого 2019 року, у приміщенні сільського клубу, с.Колоденка відбудась важлива, значуща, історична подія. За присутності гостей, запрошених, 71 жителя села, прихожан релігійної громади Свято-Покровського храму було проголосоване рішення майже одностайно люди сказали так Православній Церкві України! Із числа голосуючих було лише 2 голоси - проти і 1 - утримався. 

       Під час засідання зборів люди висловлювались на підтримку отця Олексія та важливості церкви у житті їх села, збори пройшли досить емоційно, але напрочуд толерантно і виважено. Присутній у залі депутат Вінницької обласної ради Август Віталій Анатолійович відмитив, що приємно здивований єдністю у рішені людей та рівню організації зборів.

https://www.youtube.com/watch?v=q9BOKAnelhA&feature=youtu.be

 P.s. - в нашому житі все трапляється не просто так. За годину до початку зборів (а вони були призначені на 15.00) для усієї нашої територіальної громади сталась дуже сумна і прикра подія. До клубу завітав наш земляк, чудова і світла людина, якому було не байдуже до стану справ церкви, Ратушняк Олександр. Поки сходились люди, йому стало дуже погано, в 14.50 з дружиною він вийшов у коридор і всі заметушилсь надаючи йому медичну невідкладну допомогу. Але ... доля часом робить незворотні кроки. Врятувати Олександра не вдалось. Сьогодні ми висловлємо співчуття його родині та вдячні що до останньої миті він був активним та небайдужим до своїх земляків. Нехай спочиває у спокої.

        



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь