Фото звіт про роботу молодіжного табору

Дата: 04.02.2019 21:56
Кількість переглядів: 479

       Депутатом Вапнярської селищної ради Побережним Юрієм Олексійовичом, 30 січня та 02 лютого 2019 року було організовано проведення фото звіту про роботу експедиційного молодіжного волонтерського табору по спостереженню за гідрологічним режимом та санітарним станом річки Марківка, який тривав в рамках 15 обласного конкурсу розвитку громад Вінницької області влітку 2018 р., та вручення пам'ятних сувенірів учасникам і волонтерам табору.

       Захід було проведено у Вапнярській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 та у сільській бібілотеці Колоденки. Ціні книги про екологію, водойми та джерала України отримали Вапнярська селищна, шкільна і сільська бібілотеки. Вдячність та подарунок отримала один із головних волонтерів, керівник кафе "Світанок" Неля Степанівна, яка забезпечувала всіх дітей та молодь табору, смачними, гарячими обідами. Всі присутні на фото звіті не лише згадали літні дні проведені з користю, але й дізнались від Юрія Олексійовича про унікальну особливість нашої місцевості - Подільські Товтри.

      Більше інформації про роботу табору та здійснення еклогічного проекту можна прочитати на нашому сайті за активним посиланням : http://vapnyarska.gromada.org.ua/15j-oblasnij-konkurs-proektiv-rozvitku-teritorialnih-gromad-vinnickoi-obdasti-1526295106/

Фото без опису

 

       



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь