Пошук

Відбулось перше засідання сесії Вапнярської селищної ради у 2019 році

Дата: 22.01.2019 12:34
Кількість переглядів: 726

Вчора, 21 січня о 15.00 , згідно розпорядження селищного голови № 9 від 11.01.2018 р., відбулося засідання 55 чергової сесії 8 скликання Вапнярської селищної ради та перше засідання у 2019 році. 

       Сесія відбулась за участі керівників комунальних установ, старости села Колоденка та головних лікарів Вапнярської ОТГ.  За результатами обговорень, дискусії, проголосовані та прийняті перші 11 питань порядку денного:    

1.Про внесення змін до структури, чисельності, та затвердження штатного розпису  Вапнярської селищної  ради на 2019 рік. Доповідав начальник фінвідділу  Білецький О.Г. 

2. Про внесення змін  до структури ,чисельності, та затвердження  штатного розпису КП       « Вапнярський ККП» на 2019 рік.  Доповідала начальник КП «Вапнярський ККП» Мазур Є.В.

3.Про внесення  змін до структури, чисельності, штатного розпису КНП «Вапнярська міська  лікарня» Вапнярської селищної ради на 2019 рік. Доповідав в.о. Головного лікаря КНП «Вапнярська міська  лікарня» Боровський Л.І.  

4.Про оптимізацію  ліжок стаціонару цілодобового перебування КНП  « Вапнярська міська  лікарня» Вапнярської селищної ради в  2019 році. Доповідав в.о. Головного лікаря КНП « Вапнярська міська  лікарня» Боровський Л.І.  

5. Про встановлення туристичного збору на території Вапнярської ОТГ на 2019 рік. Доповідав начальник фінвідділу  Білецький О.Г.

6.Про внесення змін до структури, чисельності, штатного розпису Вапнярської  музичної школи на 2019 рік. Доповідала начальник відділу освіти Рузяк Т.В.

7. Про передачу приміщень в оренду комбінату  громадського харчування з метою надання послуг по харчуванню учнів ЗОШ №1, ЗОШ №2, ЗОШ №3- ДНЗ. Доповідала начальник відділу освіти Рузяк Т.В.

8.  Про  передачу об’єктів охорони здоров’я, що є власністю Вапнярської ОТГ в оперативне управління КНП «Вапнярський МЦПМСД.  Доповідала спеціаліст юрист селищної ради  Дуднік В.С.

9.Про затвердження Положення про проведення атестації посадових осіб місцевого самоврядування. Доповідала спеціаліст юрист селищної ради  Дуднік В.С. 

10. Про  надання дозволу на виготовлення  технічної  документації   із  землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування. Доповідав спеціаліст землевпорядник  селищної ради Теплий А.М. 

11 Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту. Доповідав спеціаліст землевпорядник  селищної ради Теплий А.М. 

         Не дійшовши згоди щодо прийняття рішення по 12 та 13 питанях порядку денного а саме : ( 12. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що відводиться в оренду ТОВ « Еко Солар Стейшн »для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій загальною площею 20,00 га на території Вапнярської селищної ради.

13.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що відводиться в оренду ТОВ « Еко Солар Стейшн »для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій загальною площею 10,00 га на території Вапнярської селищної ради.), оголошено перерву у засіданні сесії до подальшого вивченя і розгляду питань порядку денного.     

     Крім того, депутат селищної ради Сташко С.Б. виступив із заявою, що створення депутатської групи та можливості долучення до неї будь кого із складу депутатів селищної ради. 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь