Пошук

Порядок денний проведення 21 січня 2019 року чергової 55 сесії 8 скликання

Дата: 11.01.2019 20:20
Кількість переглядів: 688

 

ВАПНЯРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Томашпільського району, Вінницької області

  21 січня   2019 року                                                                            55 сесія  8 скликання

                                           ПРОЕКТ

П О Р Я Д О К        Д Е Н НИ Й:

1.Про внесення змін до структури, чисельності, та затвердження штатного розпису  Вапнярської селищної  ради на 2019 рік. Начальник фінвідділу  Білецький О.Г.

2. Про внесення змін  до структури ,чисельності, та затвердження  штатного розпису КП       « Вапнярський ККП» на 2019 рік. Начальник КП «Вапнярський ККП» Мазур Є.В.

3.Про внесення  змін до структури, чисельності, штатного розпису КНП «Вапнярська міська  лікарня» Вапнярської селищної ради на 2019 рік. В.о. Головного лікаря КНП   «Вапнярська міська  лікарня» Боровський Л.І.  

4.Про оптимізацію  ліжок стаціонару цілодобового перебування КНП  « Вапнярська міська  лікарня» Вапнярської селищної ради в  2019 році. В.о. Головного лікаря КНП             « Вапнярська міська  лікарня» Боровський Л.І.  

5. Про встановлення туристичного збору на території Вапнярської ОТГ на 2019 рік. Начальник фінвідділу  Білецький О.Г.

6.Про внесення змін до структури, чисельності, штатного розпису Вапнярської  музичної школи на 2019 рік. Начальник відділу освіти Рузяк Т.В.

7. Про передачу приміщень в оренду комбінату  громадського харчування з метою надання послуг по харчуванню учнів ЗОШ №1, ЗОШ №2, ЗОШ №3- ДНЗ. Начальник відділу освіти Рузяк Т.В.

8.  Про  передачу об’єктів охорони здоров’я, що є власністю Вапнярської ОТГ в оперативне управління КНП «Вапнярський МЦПМСД.  Юрист селищної ради  Дуднік В.С.

9.Про затвердження Положення про проведення атестації посадових осіб місцевого самоврядування. Юрист селищної ради  Дуднік В.С.

10. Про  надання дозволу на виготовлення  технічної  документації   із  землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування.

11 Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту.

12. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що відводиться в оренду ТОВ « Еко Солар Стейшн »для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій загальною площею 20,00 га на території Вапнярської селищної ради.

13.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що відводиться в оренду ТОВ « Еко Солар Стейшн »для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій загальною площею 10,00 га на території Вапнярської селищної ради.

14.Про затвердження гр. Мезалевський Микола Сергійович/Мазалевська Аліна Олександрівна технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1467 га за адресою:смт. Вапнярка, вул. Горького, 30.

15.Про затвердження гр. Періжняку Володимиру Миколайовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1500 га за адресою: смт. Вапнярка, вул. Івана Франка, 59.

16. Про надання дозволу гр. Гонтарук Ірині Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів орієнтовною площею 0,01 га за адресою:смт. Вапнярка, вул. Привокзальна.

17.Про надання дозволу гр. Фрасинюку Віталію Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться на території Вапнярської ОТГ, Колоденської сільської ради.

18.Про надання дозволу гр. Дерезюку Миколі Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться на території Вапнярської ОТГ, Колоденської сільської ради.

19.Про надання дозволу гр. Бойко Василю Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,12 га, яка знаходиться на території Вапнярської ОТГ, Колоденської сільської ради.

20.Про надання дозволу гр. Ляшенко Наталі Вікторівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,11 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: смт. Вапнярка, вул. Привокзальна, 35. доповідає  по питанню № 10-20 Землевпорядник Теплий  А.М.

21.Різне ( обговорення щодо проведення енергоаудиту і виготовлення проекто-кошторисної документаціїї по реконструкції опалення  в ЗОШ № 2, та щодо виготовленя  проектно –кошторисної  документації на будівництво спортивної зали, та столовової в ЗОШ №1,)                         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь