Вапнярка відзначила 151-річчя

Дата: 04.05.2018 16:15
Кількість переглядів: 1236

Вапнярка відзначила 151-річчя

Фото без опису

 

Черговий День селища Вапнярка, який відбувся 30 квітня, для його жителів, уродженців та гостей — вилився в подію, коли, напевно, кожен житель відчув себе часточкою єдиної родини, якій стало дорогим містечко — його вулиці, будівлі, сквери, парки…

 

Слід зазначити, що першими були задіяні у святковій програмі діти й підлітки, адже для них підготували ціле містечко з атракціонів. Тож малеча досхочу награлася й накаталася на каруселях, гойдалках та батутах.

Фото без опису

 

Надвечір, під час урочистої частини свята, на місцевому стадіоні, де відбувалось святкування, зібрались сотні жителів та гостей Вапнярки. Святкова програма розпочалася з теплих привітань селищного голови Олександра Горенюка та гостей свята, у тому числі із закордону - примар м. Шолданешти Іон Кукулеску. У своїх виступах вони наголосили, що День селища – завжди хвилююча подія для його мешканців. Це свято улюблене і шановане всіма вапнярчанами. Його святкує кожен, хто вважає селище своєю рідною домівкою: хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди. Найбільша гордість селища – це, звичайно, його мешканці. Саме завдяки їх рукам творилася унікальна спадщина селища, його історія. Завдяки їхній наполегливості та самовідданості продовжує розвиватися сучасна Вапнярка.

Фото без опису

 

 

Щоб розділити радість свята, до міста завітали і поважні гості, серед яких була і депутат Вінницької обласної ради Лариса Білозір. Лариса Миколаївна, від щирого серця подарувала присутнім щонайкращі слова привітань, у своєму зверненні відзначивши досягнення й успіхи селища, а також наголосила. що серед вапнярчан чимало видатних людей, які своїми досягненнями прославляють свій край, чи з дня у день намагаються зробити селище кращим. Крім того, обласна обраниця розповіла, що невдовзі у Вапнярці почнеться реалізація соціального проекту.

Фото без опису«Головна слава Вапнярки - це її добрі, щирі люди. Останнім часом Вапнярській об'єднаній територіальній громаді є чим пишатись. Я дякую, що ви дбаєте про свою громаду. Спільними зусиллями реалізовуєте різноманітні проекти. У цей день я б хотіла подякувати кожному жителю, вчителям, лікарям, вихователям, працівникам комунальних служб, всім тим, хто своєю щоденною працею робить селище ще кращим. І також хочу повідомити вас, що невдовзі до Вапнярки прибуде обіцяний молокомат, який буде встановлено у школі, для того, аби дітки щодня пили молоко і тим самим знижуючи рівень різноманітних захворювань. Подібний проект ми уже реалізували у Томашполі, тепер настала черга Вапнярки»,- повідомила Лариса Білозір.

Фото без опису

Фото без опису

Святковий настрій усім гостям свята подарували учасники художньої самодіяльності за участі колективів а також музичний подарунок громаді від Лариси Білозір- виступ заслуженої артистки України, солістки обласної філармонії, учасниці днів України в Золотому залі Сенату Франції, Майї Оніщук. Підготовлена святкова програма, яка тривала більше чотирьох годин, не залишила нікого байдужим.Кожен виступ викликав у глядачів бурю веселих позитивних емоцій та бурні оплески.

Увінчали святковий вечір для вапнярчан і гостей селища вогняне шоу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь