Пошук

Футбол у Вапнярській ОТГ

Дата: 04.05.2018 02:57
Кількість переглядів: 644

 

Заняття футболом для дітей   - це ще і прекрасна можливість вирвати їх з віртуального світу. Крім того, робота в команді в футболі – прекрасне рішення для тих батьків, які хочуть підготовити своїх діток до  шкільних уроків фізкультури, де дитині в будь – якому випадку доведеться  зіткнутися  з командними видами спорту або з роботою в групі під час інших уроків.

Багатьох батьків питання   про правильну вибрану спортивну секцію для дитини починає хвилювати досить рано. І це правильно, адже саме дошкільному  та ранньому шкільному віці дитина починає формуватися не тільки фізіологічному , а і в особистісному  плані , а заняття спортом, безсумнівно, будуть сприяти правильному і послідовномурозвитку.

Одним з найбільш корисних спортивних секцій для хлопчиків і дівчаток можна вважати  футболом. Цей вид спорту формує  у дитини звички до постійних  фізичних навантажень, витривалість, деякий азарт, самоконтроль і усвідомлення  ступень відповідальності за свої дії.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вінниця фестиваль з футболу червень 2017 рік.


 

Саме й тому, Дикий Сергій Юрійович розпочав відбір  до новоствореної команди з футболу « Юніор» орієнтуючись  на хлопчиках 2008-2009 років народження.

В 2015 році, а саме й тоді відбувався перший набір та розпочиналися тренування, цим хлопчикам було по 5-6 років, але й були чотирьохрічні дітки.

 

 

 

 

Тоді їх назвати командою було важко. Так це була група дітей ( в кількість діток збільшувалась з кожним тренуванням), які хотіли займатися футболом. З ними працював молодий, енергійний та ініціативний фахівець. Поряд були батьки, приводили на тренування своїх маленьких спортсменів, спостерігали за їхнімиперемогами над м’ячем та над

собою.

 

 

 

 

 

Тульчин турнір з фут-залу лютий 2016 рік.

 

 

Від тренування до тренування ,  з місяця в місяць, з року в рік діти здобували навики прийомам зупинки м’яча, виконання передач партнеру, ударах по воротах суперника, тактиці гри, працювали над своєю фізичною та вольовою підготовкою. Звичайно, це початок і працювати потрібно ще дуже довго і багато, але  є й результати уже виконаної важкої і до

вготривалої роботи.

На сьогоднішній день команда « Юніор» 2008-2009 років народження не тільки по грі може називатись командою, а й має свою форму та спортивні костюми з відповідними логотипами( « Вапнярка», « Юніор») і це  стало можливим за активної і не байдужої підтримки юних спортсменів їх батьків.

 

 

 

 

 

 

 

 

В цей скрутний час для держави та й для Вапнярської об’єднаної  громади, команда відчуває  розуміння проблем дитячого  спорту селищним головою Горенюком О.П., який по мірі можливості намагається допомогти нашій малечі бути здоровими та витривалими, а також стати гідними громадянами нашої держави.

 

 

 

 

 

Брацлав 2017 рік грудень. Брацлав 2018 рік фут – зал.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Крижопіль 2018 рік  березень фут – зал.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ямпіль 2018 рік фут – зал.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Брацлав 2018 рік квітень малий футбол.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь