КУ «Вапнярська міська лікарня» звертається до благодійних організацій

Дата: 13.03.2017 10:06
Кількість переглядів: 1721

Шановні пані та панове!

   Фото без опису      Колектив КУ «Вапнярська міська лікарня»  звертається до благодійних організацій, керівників організацій, підприємців, товариств та всіх небайдужих,  з проблемою, яку ми не в спромозі вирішити самі.

         Наш заклад намагається відповідати усім критеріям професійного закладу. Однак, на жаль, в процесі розбудови нашої лікарні на перший план вийшли дві проблеми: низьке кадрове забезпечення лікарями, забезпечення відповідною апаратурою та фінансовим забезпеченням.

         Нині у нашому медичному закладі  катастрофічно не вистачає лікарів, а саме: 5 терапевтів, хірурга, гінеколога, офтальмолога, лікаря рентгенолога та педіатра.

У лікарів не вистачає зацікавленості, щоб працювати в міській лікарні. Потрібно створювати відповідні умови, за яких молоді спеціалісти захотіли б іти  на роботу в селище. До умов відноситься забезпечення спеціалістів службовим житлом та зацікавлення їх фінансово, розглянувши можливість доплат. Як Ви знаєте, фахівців, з якими Вам доведеться працювати завтра, потрібно формувати вже сьогодні.

         Також на сьогодні для існування закладу, приведення його у відповідність до вимог Міністерства охорони здоров’я України щодо надання кваліфікованої медичної допомоги необхідно забезпечити лікарню сучасним медичним обладнанням, спеціальними ліжками для пацієнтів, побутовою технікою, та меблями.

Не менш важливою потребою для лікарні є обладнання санітарного автомобіля для транспортування хворих до закладів охорони здоров’я області, потреба в сучасних каталках (ношах)  та інвалідних візках.

В лікарні є також надзвичайно гострою потреба в  придбанні комп`ютерної техніки, тому як спеціалістам доводиться працювати по три людини за одним комп`ютером.

В перспективному плані розбудови охорони здоров’я громади передбачено перехід лікарні на нову адресу - вул. Незалежності 195. Дане злиття на одну територію двох закладів спрямоване для більш якісного надання медичних послуг населенню громади та з економічного обґрунтування.

Даний перевід лікарні також потребує фінансових витрат на проведення ремонтно-відновлювальних робіт в пустуючих приміщеннях, які не експлуатувалися на протязі останніх шести – десяти років.

Причиною написання даного листа-прохання до Вас, як до професіоналів своєї справи, це порозуміння Вами того скільки необхідно ще працювати  і що потрібно для того щоб лікарня могла функціонувати в повному обсязі.

 Адміністрація лікарні та керівництво селищної ради в першу чергу піклується про стан здоров’я жителів громади, отримання медичної допомоги на території селища. 

У зв`язку з цим, просимо проаналізувати дане звернення, та по можливості надати посильну допомогу закладу в придбанні необхідного медичного обладнання, проведенні ремонтних робіт, що дозволить лікарні існувати та продовжувати надавати медичні послуги населенню громади.

Всіх небайдужих просимо відгукнутися. Ми відкриті для спілкування та компромісів. В будь-якому випадку, якщо Ви допоможете – будуть Вам вдячні не тільки працівники лікарні, а й всі люди, які проживають в нашому селищі.

      З повагою до Вас і Вашої діяльності колектив КУ «Вапнярська міська лікарня».

24240 смт. Вапнярка, вул. Привокзальна, 1.

Р/р 31555308117781

МФО 802015

Код ЄДРПОУ 20100790

тел.: (04350) 3-44-00,   (04350) 3-17-95

факс: (04350) 3-15-97

Ел. пошта: vapn_lik@i.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь