КУ «ВАПНЯРСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ» ЗВЕРТАЄТЬСЯ ДО БЛАГОДІЙНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ

Дата: 02.01.2018 09:18
Кількість переглядів: 680

Фото без опису

ШАНОВНІ ПАНІ ТА ПАНОВЕ!

         Колектив КУ «Вапнярська міська лікарня»  звертається до благодійних організацій, керівників організацій, підприємців, товариств та всіх небайдужих,  з проблемою, яку ми не в спромозі вирішити самі.

         Нині у нашому медичному закладі за рахунок лікарів сумісників щосуботи надається медична допомога лікарями-спеціалістами з хірургії, офтальмології, отоларингології, травматології, педіатрії, рентгенології а також постійним лікарським складом з терапії, неврології, гінекології та стоматології. Для проведення необхідних обстежень  в лікарні працює кабінет функціональної діагностики та клінічна лабораторія яку очолює лікар-лаборант (Додаток №1 перелік лабораторних обстежень).

         Поява в закладі спеціалістів-сумісників стала можливою завдяки «Програмі стимулів Вапнярської селищної ради для лікарського складу», яка передбачає проведення профорієнтаційної роботи з випускниками загальноосвітніх  навчальних закладів, щодо направлення їх до медичних вищих навчальних закладів, з подальшим відшкодуванням за навчання за рахунок коштів ОТГ, забезпечення службовим житлом лікарів (молодих спеціалістів) та дає змогу надавати лікарям додаткову плату у вигляді премії від Вапнярської ОТГ, яка діє з липня 2017 року.

Незважаючи на всі негаразди та складнощі, через які пройшов колектив, заклад існує та намагається відповідати усім критеріям професійного закладу з надання медичної допомоги населенню громади.

В закладі цілодобово працює стаціонарне відділення загального профілю на 25 ліжок та 10 ліжок денного перебування.

За дев’ять місяців поточного 2017 року в заклад звернулося 16748 пацієнтів. В відділенні загального профілю проліковано 1163 хворих, із них в цілодобовому стаціонарі 906, в денному – 257.

В клінічно-діагностичній лабораторії проведено 55851 досліджень, відпущено 8708 фізіотерапевтичних процедур. Адекватне навантаження приходиться на кабінет функціональної діагностики та рентгенологічний кабінет.

На протязі  року рішенням Вапнярської селищної ради виділено кошти на закупівлю трьох сухо жарових шаф для стерилізації інструментів та матеріалів вартістю по 10 000 за одиницю, закуплено два комп’ютера загальною вартістю 20 000 гривень та принтер.

Рішенням  29 сесії 8 скликання від 14.11.2017 року Вапнярською селищною радою виділено 180000 гривень на закупівлю необхідної апаратури для надання медичної допомоги, а саме: дефібрилятор, апарат штучної вентиляції легень, електрокардіограф, пульсоксиметри, ваги для клініко-діагностичної лабораторії.

В подальшому, до кінця поточного 2017 року, планується закупівля пральної машини та сушки для закладу.

В перспективному плані розбудови охорони здоров’я громади передбачено перевід лікарні на нову адресу - вул. Незалежності 196 (Леніна). Дане злиття на одну територію двох закладів спрямоване для більш якісного надання медичних послуг населенню громади та з економічного обґрунтування. Розміщення на одній території двох закладів (Центру первинної медико-санітарної допомоги загальної практики та міської лікарні) дасть змогу жителям громади отримувати необхідну медичну допомогу в одному місці, де буде надаватись медична допомога лікарями загальної практики та консультативна поліклінічна допомога вузькими спеціалістами та цілодобова стаціонарна  допомога.

Даний перевід лікарні потребує фінансових витрат на проведення ремонтно-відновлювальних робіт в приміщеннях, які не експлуатувалися на протязі останніх шести – десяти років. Орієнтовна потреба в коштах на закупівлю матеріалів та проведення ремонтних робіт в приміщеннях поліклініки та лабораторно-адміністративного приміщення складає біля 500 000 гривень. Вапнярська селищна рада не в змозі надати необхідну суму для проведення даних робіт.

         Причиною написання даного листа-звернення до Вас, як до професіоналів своєї справи, це порозуміння Вами того скільки необхідно ще для того щоб лікарня могла функціонувати в повному обсязі.

 Адміністрація лікарні та керівництво селищної ради в першу чергу піклується про стан здоров’я жителів громади, отримання консультативної та стаціонарної допомоги на території селища. 

У зв`язку з цим, просимо проаналізувати дане звернення, та по можливості надати посильну допомогу закладу в проведенні ремонтних робіт в приміщеннях за адресою вул.Незалежності 196 що дасть змогу більш якісно надавати медичні послуги населенню громади.

Всіх небайдужих просимо відгукнутися. Ми відкриті для спілкування та компромісів. В будь-якому випадку, якщо Ви допоможете – будуть Вам вдячні не тільки працівники лікарні, а й всі люди, які проживають в нашому селищі та прилеглих населених пунктах.

         Наша адреса та контактні телефони:     

            24240 смт. Вапнярка, вул. Привокзальна, 1.

             тел.: (04350) 3-44-00,   (04350) 3-17-95

             факс: (04350) 3-15-97

   Ел. пошта: vapn_lik@i.ua

Переказ коштів можна через любе відділення на рахунок:

Цільовий фонд

Р/рахунок 31510931700782

МФО         802015

Код ЄДРПОУ 36331505

Код доходу 50110000

 

Цільові кошти (матеріали чи інша допомога), які будуть надходити на даний рахунок їхнє використання, залишок, кожного місяця буде оприлюднюватись на сайті Вапнярської громади.

 

З повагою до Вас і Вашої діяльності колектив КУ «Вапнярська міська лікарня».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь