Пошук

Оголошення!!!

01 Серпня, 2022 р., 11:21
    У зв'язку із виконанням ремонтних робіт на повітряній лінії електропередач та підключенням споживачів до електричної мережі не буде світла 2 серпня 2022 року з 09:00 год. до 17:00 год. у ВЕРБОВІ по вул.Басова, вул. Березова, вул. Гагаріна 19; вул. Зелена, Мічуріна 3, 12, вул. Черняхівського 14, а також в с.ВИСОКЕ по вулиця Центральній  24.  
27 Липня, 2022 р., 15:51
                 За інформацією ДП "Томашпільські ЕМ" зв'язку із виконанням ремонтних робіт на повітряній лінії електропередачі 28 липня 2022 р. з 09:00 год. до 16:00 год. буде відсутнє електропостачання у ВАПНЯРЦІ по вул. Незалежності  від селищної ради до автозаправочної станції (поворот на Вербову)та прилеглих вулицях. 
13 Липня, 2022 р., 10:52
             Вапнярська територіальна громада продовжує процес декомунізації, тобто позбавлення об’єктів топоніміки населених пунктів громади від ідеологічних кліше та міфів російської імперської спадщини. 3 липня 2022 року завершився збір пропозицій та зауважень щодо перейменування вулиць та провулків Вапнярської ТГ.  13 липня 2022 р. за участі селищного голови Олександра Горенюка відбулося засідання комісії при виконавчому комітеті Вапнярської селищної ради з питань упорядкування найменувань вулиць Вапнярської ТГ, розташованих на території Вапнярської територіальної громади, створеної згідно розпорядження селищного голови № 473-О від 18.10.2021 р. На початку засідання секретар Вапнярської селищної ради Тетяна Василенко ознайомила присутніх із низкою пропозицій та зауважень щодо найменування вулиць та провулків громади. Зокрема, було розглянуто та взято до уваги звернення від жителів провулку Суворова смт. Вапнярка про перейменування об'єкта топоніміки в пам'ять про загиблого Героя-вапнярчанина Богдана Ляшенка. Також, було обговорено зверенення жителів Вербівського старостату щодо перейменування вулиці Березової на честь загиблого захисника України-уродженця с.Вербова - Юрія Пентели. Стосовно кожного топоніма було висловлено думку членами комісії та прийнято відповідні рішення.    Тому, за підсумками засідання комісії інформуємо про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків в Вапнярській громаді.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь